comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN2A, între Țăndărei și Giurgeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/08/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Coliziunea s-a produs azi, în jurul orei 11.00, între două autocamioane și un autoturism, iar în ajutorul victimelor au acționat echipaje de prim ajutor și de salvare de la Garda Țăndărei, precum și echipaje medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

Șoferul unuia dintre autovehiculele de transport marfă, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a rămas încarcerat în cabina TIR-ului, fiind necesare manevre de descarcerare pentru eliberarea trupului acestuia. El a fost scos de pompieri în cel mai scurt timp, însă nu prezenta funcții vitale, motiv pentru care echipajele SMURD și SAJ de la fața locului au demarat procedurile de resuscitare.

Manevrele au fost efectuate pentru mai bine de 45 de minute, însă nu au dat rezultate, fiind declarat decesul bărbatului. Și celălalt conducător de TIR, un bărbat de 50 de ani, a fost rănit, fiind preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat de urgență la spital. Ocupanții autoturismului nu au suferit vătămări.

Informații ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Informații IPJ Iaslomița: Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un ialomițean de 43 de ani conducea un autotren, din direcția Giurgeni către Urziceni, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autotren, condus regulamentar de un bărbt de 49 de ani, din județul Bacău.

Din accident a rezultat decesul primului conducător auto, dar și vătămarea corporală a celuilalt conducător auto implicat, acesta din urmă fiind transportat la o unitate medicală de pe raza municipiului București pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.