comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN2. Trei autoutilitare și un autoturism implicate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/05/2015 | Infotrafic

Un grav accident în urma căruia o persoană a decedat iar alte patru persoane au fost rănite, a avut loc azi, în jurul orei 10.00, pe DN2 Bucureşti – Urziceni, în afara localităţii Lilieci (Ialomița, limită cu judeţul Ilfov).

Poliţia a fost sesizată astăzi, în jurul orei 10:00 cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor patru.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 46 de ani, din municipiul Bucureşti conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Urziceni, în afara localităţii Lilieci, ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 29 de ani, din comuna Moviliţa.

După impact, conducătorul autoturismului şi-ar fi continuat deplasarea pe contrasens şi ar fi acroşat o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, din comuna Coşereni care se deplasa din direcţia Urziceni către Bucureşti. Tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens intrând în impact cu o altă autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Bucureşti.

Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului, bărbatul în vârstă de 46 de ani şi vătămarea corporală a conducătorilor a două autoutilitare, bărbaţii de 29 şi 45 de ani şi a doi pasageri aflaţi în autovehiculele conduse de aceştia, doi bărbaţi de 32 şi 34 de ani.

Conducătorilor auto li se vor preleva probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiilor.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Mai multe articole de la obiectiv.net: