comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal, pe DN2, la Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/08/2020 | Infotrafic

În această seară, în jurul orei 22:00, pe DN 2 (E85), în zona Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor patru.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit faptul că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN2, din direcția București către Urziceni, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în șanțul de pe marginea drumului, și s-a răsturnat.

În urma accidentului au rezultat decesul șoferului și vătămarea corporală a altor patru persoane, care au fost transportate la unități medicale.
În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului rutier. (IPJ Ialomița)

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni. Din eveniment au rezultat cinci victime, doi minori și trei adulți.
Din nefericire, una dintre victime, șoferul autoturismului cu vârsta de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ.
Celorlalte patru victime le-a fost acordat primul ajutor de către echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, minorii cu vârstele de aproximativ 2 ani și 7 ani, dar și o femeie și un bărbat, cu vârstele de 42 de ani și 52 de ani, au fost preluați și transportați de către echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Mai multe articole de la obiectiv.net: