comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN2, în apropiere de Urziceni

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit în această dimineață la un accident de circulație produs pe DN2, în urma căruia un șofer și-a pierdut viața și un alt conducător auto a fost rănit.  

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în jurul orei 06:30, un tânăr de 19 ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, în afara municipiului Urziceni, din direcția București către Buzău, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în impact frontal cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 32 ani, din județul Brăila.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 32 de ani și vătămarea corporală a conducătorului auto de 19 ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Poliţiștii ialomițeni le recomandă conducătorilor auto ca, în condiţiile unui carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

 Neadaptarea vitezei la condițiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: