15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident mortal lângă Țăndărei https://wp.me/p49Kdo-4JW
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Accident mortal lângă Țăndărei

O persoană a decedat, iar alta a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs vineri, 22 noiembrie, în jurul orei 10.00,  pe DN2A, în afara localității Țăndărei spre Giurgeni.

Video accident Țăndărei 23.11.203

 

În timp ce un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Iași, conducea un autoturism din direcția Giurgeni către Țăndărei, pe fondul neadaptării vitezei autoturismului la condițiile de trafic a pierdut controlul volanuluiși a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 78 de ani, din comuna Perieți, județul Ialomița.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 38 de ani și vătămarea corporală gravă a celuilalt șofer, de 78 de ani, care a fost transportat la un spital din București pentru investigații suplimentare.

S-a stins unul dintre fotoreporterii post-decembrişti ai Iaşului: Florin Aneculăesei

UPDATE: Și cea de-a doua victimă a accidentului de la Țăndărei, în vârstă de 78 de ani, a murit. Mihăilescu Emilian a fost primar în comuna Perieți din 1992 până în anul 2000, apoi consilier local din 2004 până în 2008.

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!