comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier mortal la Urziceni. Două persoane au decedat, alte două sunt rănite

Astăzi, în jurul orei 22:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2, ieșire Urziceni spre Coșereni, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

În urma evenimentului au rezultat 4 victime, 2 încarcerate și 2 neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Referitor la cele 2 victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni; iar unei femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ.

Din cele 2 victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani); După efectuarea protocolului de resuscitare, și cea de-a doua persoană, bărbat cu vârsta de aproximativ 40 de ani, a fost declarată decedată.

(ISU Ialomița)

IPJ Ialomița: In urma accidentului din municipiul Urziceni au decedat 2 persoane si alte sunt rănite.
Din verificări a reieșit că în timp ce un bărbat de de 67 de ani, din mun. Bucuresti, conducea un autoturism pe DN2 din direcția Buzău către București, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în impact frontal cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 51 de ani județul Buzău.
Traficul este deviat prin municipiul Urziceni. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: