livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Accident mortal la Sinești. Trei persoane decedate

Accident rutier mortal în Sinești, Ialomița. Două autoturisme și un autocamion au fost implicate. Trei persoane și-au pierdut viața.

Din primele verificări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 29 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism din direcția Urziceni către București, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în impact frontal cu un autovehicul ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul București.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani, a fost proiectat într-un ansamblu auto, condus de un bărbat de 39 de ani, din județul Brăila, care circula din direcția București către Urziceni.

Intervenția echipajelor de salvatori a fost solicitată în această dimineață, în jurul orei 06.30, pe raza comunei Sinești, apelul prin S.N.U.A.U. 112 anunțând producerea unui accident cu implicarea a trei autovehicule (2 autoturisme și un autocamion).

Din impactul violent a rezultat decesul a trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 32 și 47 de ani. Alți doi ocupanți ai autoturismelor, un bărbat și o femeie în vârstă de 29, respectiv 43 de ani, au fost răniți și a fost nevoie de efectuarea unor manevre de descarcerare pentru scoaterea lor din mașinile avariate.

Prima intervenție a fost asigurată de cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov, întrucât evenimentul s-a produs în raionul acestora de intervenție, care au acționat cu o autospecială de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare și 3 ambulanțe SMURD. ISU Ialomița, prin Detașamentul Urziceni, a acționat în colaborare cu colegii din capitală, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor a două dintre victime, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Desfășurarea de forțe de la locul accidentului a continuat cu două ambulanțe ale Serviciilor județene Ialomița și Ilfov.

Un alt pasager, copil în vârstă de 14 ani, fără afecțiuni medicale grave, a fost transportat către un spital din Capitală. De altfel, toți răniții au fost transportați către unități spitalicești din București, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

info & foto: ISU Ialomița, IPJ Ialomița & Facebook