15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident mortal Frățilești https://wp.me/p49Kdo-4HD
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident mortal Frățilești

masina politieUn bărbat în vârstă de 64 de ani din Țândărei și-a pierdut viața vineri, 15 noiembrie, într-un accident rutier.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 64 de ani, din oraşul Ţăndărei, conducea un autoturism din direcţia Săveni către Frăţileşti, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, acroşând un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!