15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident Cazănești: A omorât o femeie și a lăsat-o în mijlocul străzii https://wp.me/p49Kdo-4AS

Accident Cazănești: A omorât o femeie și a lăsat-o în mijlocul străzii

Marti, 15 octombrie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, în afara localităţii Căzăneşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

politiaPoliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că pe Drumul Naţional 2A, în afara localităţii Căzăneşti, se găseşte o persoană de sex feminin, decedată.

De îndată au fost constituite filtre pe raza judeţului, în vederea depistării conducătorului auto care a provocat accidentul, la scurt timp fiind depistat suspectul, pe raza oraşului Ţăndărei, în timp ce conducea o autoutilitară.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea este un bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Prahova. Bărbatul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Ca urmare a producerii accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, o femeie în vârstă de 78 de ani, din oraşul Căzăneşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

foto: arhivă
comunicat de presă: INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!