comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident Cazănești: A omorât o femeie și a lăsat-o în mijlocul străzii

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/10/2013 | Infotrafic

Marti, 15 octombrie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, în afara localităţii Căzăneşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

politiaPoliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că pe Drumul Naţional 2A, în afara localităţii Căzăneşti, se găseşte o persoană de sex feminin, decedată.

De îndată au fost constituite filtre pe raza judeţului, în vederea depistării conducătorului auto care a provocat accidentul, la scurt timp fiind depistat suspectul, pe raza oraşului Ţăndărei, în timp ce conducea o autoutilitară.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea este un bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Prahova. Bărbatul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Ca urmare a producerii accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, o femeie în vârstă de 78 de ani, din oraşul Căzăneşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

foto: arhivă
comunicat de presă: INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA