comenzi la domiciliu cliseru.ro

A dărâmat stâlpul ca să-i fure fierul din interior

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/03/2014 | Lege si Ordine

Un minor din Feteşti a fost surprins de jandarmi după ce dărâmase un stâlp de electricitate, pentru a-i fura armătura din interior.

Sâmbătă 22 martie a.c., în jurul orei 17.00, jandarmii  din cadrul grupei de intervenţie Feteşti, în timp ce executau misiuni de prevenire a furturilor în zona municipiului, au observat că pe un drum de acces din apropierea pepinierei, un tânăr spărgea cu un ciocan de mari dimensiuni, un stâlp căzut la pământ.

Jandarmii au procedat la identificarea persoanei în cauză şi a activităţii pe care aceasta o desfăşura şi în urma verificărilor au constatat că tânărul era minor şi profitând de faptul că la reţeaua de electricitate din zonă nu se racordaseră la curent toţi stâlpii, a venit împreună cu un prieten şi cu ajutorul unui ciocan de mari dimensiuni, au spart baza stâlpului până acesta a căzut la pământ, urmând ca tot cu ajutorul ciocanului să-l sfărâme şi să-i scoată armătura metalică în vederea comercializării.

Jandarmii i-au întocmit tânărului, actele de constatare pe care le-au înaintat către Poliţia municipiului Feteşti, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea a fost identificată şi societatea comercială păgubită şi a fost anunţată despre eveniment.