comenzi la domiciliu cliseru.ro

4000 de baloți din paie și o camionetă, mistuite de flacări în cartierul Vlașca, Fetești. Alte incendii la Slobozia, Săveni și Bărbulești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/07/2020 | Locale Ialomita

 Incendiu la o șiră de baloți din paie la o gospodărie din cartierul Vlașca, din municipiul Fetești.

Astăzi, în jurul orei 03:30, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din cartierul Vlașca, din municipiul Fetești. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la șira de baloți. Incendiul a fost localizat operativ de forțele de intervenție, se lucrează și la această oră pentru lichidarea ultimelor focare. Nu au existat victime. Flăcările au cuprins o cantitate de 4000 de baloti din paie și o camionetă în proporție de 100%.

Incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Săveni.

În data de 02 iulie, a.c., în jurul orei 11:30, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul anexei(bucătărie). Din cauza distanței foarte mici existente între anexa cuprinsă de flăcări și celelalte imobile din apropiere, incendiul s-a propagat și la alte două dependințe. Din interiorul bucătăriei, pompierii au evacuat cu rapiditate trei butelii de gaze, care prezentau pericol de explozie. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ două ore și jumătate. Nu a existat pericol de extindere la casa de locuit. În urma evenimentului, mama  proprietarului, în vârstă de 64 ani a suferit un atac de panică. Acesteia i s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei. Mai multe bunuri au fost distruse: au ars anexa gospodărească construită din BCA și învelită cu țiglă, mobilierul din interior, bunuri electrocasnice, un atelier în care erau depozitate diferite scule, o magazie în care erau stivuite o tonă de cereale și aproximativ două tone de lemne pentru foc. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric, cauzat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Bărbulești.

În data de 02 iulie, a.c., în jurul orelor 13.05, ISU Ialomița a intervenit la stingerea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer izbucnit pe raza localității Bărbulești. Incendiul a fost stins operativ de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, care au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Au ars aproximativ 800 mp vegetație uscată, gunoi, mărăciniș și lăstăriș. Au fost protejate casele din imediata vecinătate a focarului. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Incendiu la o ghenă de ventilație în municipiul Slobozia.

În data de 02 iulie, a.c., în jurul orelor 16.00, ISU Ialomița a intervenit la stingerea unui incendiu produs la o ghenă în municipiul Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, care au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Au ars materiale plastice și deșeuri textile depozitate în interiorul ghenei. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la un foc deschis în spații deschise.

Accident rutier în municipiul Slobozia.

În data de 02 iulie, a.c., în jurul orei 18:00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul solicitării, s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu  o ambulanța SMURD. În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin cu vârsta de 72 ani, căreia i s-a acordat primul ajutor medical, ulterior acesta a refuzat transportul la spital.

ISU Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️