comenzi la domiciliu cliseru.ro

1,2 tone de legume și fructe confiscate de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2019 | Lege si Ordine

Peste o tonă de legume și fructe au confiscat polițiștii ialomițeni de la un tânăr de 22 de ani din județul Prahova, care transporta bunurile în vederea comercializării, fără a îndeplini condițiile legale.

 La data de 10 decembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciocârlia, au depistat în urma unui control în trafic un tânăr de 22 de ani, din județul Prahova, care transporta cu o autoutilitară, fructe și legume pe raza comunei Ciocârlia, fără documente de proveniență a mărfii.

Conducătorul auto a fost sancționat de polițiști cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, întreaga cantitate de marfă în valoare de aproximativ 1800 de lei fiind confiscată.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate împreună cu reprezentanții RAR, s-a constatat că autoutilitara, încărcată cu aproximativ 1200 de kilograme de fructe și legume, prezenta deficiențe la sistemul de direcție și defecțiuni la sistemul de iluminare.

Pentru neregulile constatate, șoferului i s-a reținut permisul de conducere și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA