comenzi la domiciliu cliseru.ro

11 elevi din Slobozia și Urziceni, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, vor beneficia de stimulente financiare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/09/2020 | Locale Ialomita

Executivul a aprobat, în data de 7 august, o Hotărâre de Guvern prin care se acordă stimulente financiare elevilor care au obținut media 10 la examenele naționale. Astfel, la nivel național, 892 de absolvenți de gimnaziu care au obținut media 10 la examenul de evaluare națională a elevilor de clasa a VIII-a și 315 liceeni cu media generală 10 la examenul național de bacalaureat vor beneficia de stimulente financiare în semn de apreciere a muncii depuse.

11 elevi din Slobozia și Urziceni, care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la examenul de Bacalaureat, vor beneficia, astfel, de stimulente financiare.

Cuantumul acordat fiecărui elev cu media generală 10 la Evaluarea Națională este de 1.000 de lei, în timp ce fiecare absolvent de liceu va primi 3.000 de lei pentru performanța de a finaliza examenul cu „10 pe linie”.

Pentru media 10 la Evaluarea Națională, doi elevi de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Slobozia, doi de la Liceul de Arte” Slobozia, un elev de la Școala Gimnazială nr. 3 Slobozia și un elev de la Școala Gimnazială „I.H. Rădulescu” Urziceni vor primi câte 1.000 de lei.

Pentru media 10 la examenul național de Bacalaureat, patru elevi de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Slobozia și un elev de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia vor primi câte 3.000 de lei.

Premierea lor va avea loc joi, 24 septembrie.