Ziua Porților Deschise la Penitenciarul Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Luni, 27.06.2016, cu prilejul aniversării anuale a “Zilei lucrătorului de penitenciare”, Penitenciarul Slobozia organizează “Ziua porţilor deschise”.

Cu această ocazie, invităm membrii de familie sau aparţinătorii persoanelor private de libertate, reprezentanţii instituţiilor partenere, ai societăţii civile şi ai mass-media, să ia parte la un tur de prezentare a unităţii noastre, în vederea informării asupra activităţilor pe care le desfăşurăm cu persoanele private de libertate.

Accesul membrilor de familie/aparţinătorilor deţinuţilor, reprezentanţilor instituţiilor partenere şi ai societăţii civile va avea loc în intervalul orar 09,30-12,00.

Menţionăm că, la intrarea în locul de deţinere, persoanele vizitatoare trebuie să se supună controlului anti-terorist şi să predea, pentru a fi păstrate pe toata durata vizitei, bunurile şi obiectele interzise (telefoane mobile şi componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascuţite sau contondente, bagajele voluminoase, băuturile alcoolice), iar pentru îndeplinirea formalităţilor necesare accesului în instituţie este necesar ca participanţii să aibă asupra lor un act de identitate.

De asemenea, reamintim că nu pot participa la eveniment persoanele care au interdicţie de acces în Penitenciarul Slobozia, pentru perioada indicată.