15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Cerc de pictură la Protopopiatul Urziceni https://wp.me/p49Kdo-emz

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Cerc de pictură la Protopopiatul Urziceni

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a organizat o deplasare menită să aducă un strop de bucurie persoanelor vârstnice aflate în grija Complexului de Servicii Sociale Fierbinți.

În cadrul acțiunii, membrii Coralei Anton Pann a Protopopiatului Urziceni, dirijată de părintele Ovidiu Dincă, au interpretat pricesne. Pe lângă momentul artistic, preoții au adus cu multă dragoste câteva lăzi cu fructe de sezon. Cele 50 de persoane internate aici, precum și personalul Complexului, au mulțumit pentru vizită preoților și pentru darurile aduse cu acest prilej.

Aducem cuvânt de mulțumire domnișoarei Petcu Mariana, coordonatoarea Centrului de Servicii Sociale Fierbinți, pentru primirea călduroasă.

Noi tehnici de lucru pentru copiii de la Cercul de pictură Sf. Apostol Luca – Protopopiatul Urziceni

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, în Sala de ședințe a Protopopiatului Urziceni, a avut loc o nouă întrunire a Cercului de pictură Sfântul Apostol Luca.

Întrucât anul acesta s-au înregistrat cele mai multe înscrieri din istoria de un deceniu a acestui Cerc, locația a devenit neîncăpătoare.

În cadrul acestei întâlniri, copiii au învățat o nouă metodă de pictură, tehnica laviului.

Cei 45 de copii prezenți și-au însușit elementele principale ale acestei tehnici, urmând ca la următoarele întâlniri să finalizeze lucrările începute astăzi.

Și în anul 2019 Cercul de pictură Sfântul Apostol Luca s-a bucurat de sprijinul financiar al Consiliului Județean Ialomița, pentru achiziționarea de materiale de pictură precum și pentru susținerea deplasării în afara județului realizată spre finalul vacanței de vară.

A consemnat Părintele Aurel Berbec, Protopop al Protopopiatului Urziceni

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!