comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ziua informării dedicate șomerilor cu privire la serviciile EURES

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/08/2014 | Locuri de munca

La sfarsitul lunii iulie, AJOFM Ialomita a organizat “Ziua informarii dedicate somerilor cu privire la serviciile EURES”, eveniment al carui scop a fost acela de a informa persoanele aflate in cautarea unui loc de munca asupra serviciilor oferite de institutia noastra si reteaua EURES Romania.

La aceasta actiune au participat persoane aflate in cautarea unui loc de munca, someri indemnizati si neindemnizati, absolventi ai promotiei 2014.

Au fost prezentate serviciile oferite de AJOFM Ialomita si in principal cele oferite de reteaua EURES din Romania, modul in care aceasta vine in intampinarea persoanelor ce doresc sa obtina un loc de munca in spatiul Uniunii Europene. Au fost punctate locurile de munca existente la aceasta data in reteaua EURES, conditiile pe care un solicitant trebuie sa le indeplineasca in vederea aplicarii pentru locurile de munca din strainatate.

Printer facilitatile oferite au fost prezentate birourile help-desk infiintate prin proiectul finantat din FSE “ SAFE – Servicii de abordare flexibile a mobilitatii la nivel European”.

De real interes pentru persoanele participante a fost sectiunea interactiva a actiunii, in care persoanele participante au primit recomandari cu privire la intocmirea corecta a unui CV de tip EUROPASS, avantajele utilizarii acestui document, mod de completare, etc.

Pe masura solicitarilor venite din partea persoanelor interesate, urmeaza ca acest fel de intalniri sa fie organizate si in celelalte orase din judet, respectiv Urziceni, Tandarei, Fetesti.

Comunicat de presă: ANOFM