comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ziua Copilului sărbătorită în Protopopiatul Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/06/2019 | Evenimente

Vineri, 31 mai 2019, în ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 5 din Slobozia Nouă și Asociația „300+” din municipiu a organizat activitatea „Copiii, bucuria sufletului!”.

Prezent la întâlnire părintele protopop Ionuț Butu a urat copiilor „La mulți ani!” rugându-i să păstreze veșnic în suflet inocența copilăriei, cu toate darurile ei și să rămână pe tot parcursul vieții bucuria părinților. Apoi, a felicitat cadrelor didactice pentru dragostea și efortul depus în educarea și formarea armonioasă a elevilor.

Clownul Bozo a animat întâlnirea prin jocuri și magie, reușind să aducă multă bucurie în sufletul copiilor și multe zâmbete. Cei mici s-au distrat, au râs și s-au simțit minunat. Activitatea a continuat cu o tombolă cu premii, sub coordonarea cadrelor didactice și părinților.

După atâta voie bună și atâta joacă, Protopopiatul Slobozia a oferit celor 100 de copii dulciuri și răcoritoare.

Activitatea face parte din calendarul activităților dedicate Anului Omagial în Episcopia Sloboziei și Călărașilor „Anul mărturisirii prin fapte a credinței ortodoxe”.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia