15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Ziua armatei, sărbătorită pe 25 octombrie https://wp.me/p49Kdo-4Dz
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ziua armatei, sărbătorită pe 25 octombrie

Ziua Armatei Române este ziua când în România se sărbătorește Armata Română, care la data de 25 octombrie 1944 a eliberat de sub ocupația horthystă Transilvania de Nord. Sărbătorirea Zilei Armatei Române este stipulată de Decretul nr. 381 din 01.10.1959.

Astfel, Instituţia Prefectului Ialomiţa, Consiliul Judeţean Ialomiţa, Garnizoana  Slobozia şi Primăria Municipiului Slobozia vă invită să participaţi la manifestările organizate cu acest prilej la  Monumentul  Eroilor ”COLONEL POPESCU” din Slobozia, începând cu ora 10.00.

Programul manifestării cuprinde intonarea Imnului Naţional al României, oficierea serviciului religios de pomenire a eroilor  neamului, evocarea semnificaţiei Zilei Armatei, de către prefectul judeţului Ialomiţa și reprezentantul Garnizoanei, ceremonialul depunerii de coroane și defilarea Gărzii de Onoare.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!