comenzi la domiciliu cliseru.ro

Weekend încărcat pentru pompierii ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/09/2013 | Lege si Ordine

pompieri ialomitaÎn data de 13 septembrie, în jurul orei 08.45, în timp ce executa săpături în gospodărie, un cetăţean din localitatea Sudiţi a descoperit două elemente de muniţie neexplodate. Bărbatul a sunat la 112, iar în scurt timp echipajul pirotehnic al ISU Ialomiţa s-a deplasat la faţa locului. Cele două proiectile explozive, cal. 100 şi 152 mm, au fost ridicate, transportate şi distruse într-un poligon special amenajat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea uşii unui apartament, situat la etajul 1 al unul bloc de locuit din municipiul Urziceni. Apelul a fost efectuat de sora proprietarei, care a încercat în mai multe rânduri să ia legătura telefonic cu femeia în vârstă de 80 de ani, însă aceasta nu a răspuns. Pompierii au pătruns în interior prin balconul apartamentului, unde femeia a fost găsită decedată.

Un autoturism a fost cuprins de flăcări în după-amiaza zilei de sâmbătă, 14 septembrie a.c, în apropierea localităţii Sineşti. Cel mai probabil, incendiul a fost generat intenţionat de către o persoană rămasă neidentificată, iar pentru lichidarea acestuia s-au deplasat pompierii Secţiei Urziceni. Aceştia au acţionat timp de aproximativ 20 de minute, însă autoturismul a ars aproape în totalitate.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️