comenzi la domiciliu cliseru.ro

Weekend încărcat pentru pompierii ialomițeni

pompieri ialomitaÎn data de 13 septembrie, în jurul orei 08.45, în timp ce executa săpături în gospodărie, un cetăţean din localitatea Sudiţi a descoperit două elemente de muniţie neexplodate. Bărbatul a sunat la 112, iar în scurt timp echipajul pirotehnic al ISU Ialomiţa s-a deplasat la faţa locului. Cele două proiectile explozive, cal. 100 şi 152 mm, au fost ridicate, transportate şi distruse într-un poligon special amenajat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea uşii unui apartament, situat la etajul 1 al unul bloc de locuit din municipiul Urziceni. Apelul a fost efectuat de sora proprietarei, care a încercat în mai multe rânduri să ia legătura telefonic cu femeia în vârstă de 80 de ani, însă aceasta nu a răspuns. Pompierii au pătruns în interior prin balconul apartamentului, unde femeia a fost găsită decedată.

Un autoturism a fost cuprins de flăcări în după-amiaza zilei de sâmbătă, 14 septembrie a.c, în apropierea localităţii Sineşti. Cel mai probabil, incendiul a fost generat intenţionat de către o persoană rămasă neidentificată, iar pentru lichidarea acestuia s-au deplasat pompierii Secţiei Urziceni. Aceştia au acţionat timp de aproximativ 20 de minute, însă autoturismul a ars aproape în totalitate.

Mai multe articole de la obiectiv.net: