comenzi la domiciliu cliseru.ro

Vrei un blog pe care să atragi câți mai mulți cititori? Iată ce trebuie să faci!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/04/2018 | Magazin

In zilele noastre, a avea un blog a devenit o moda, iar foarte multi oameni isi doresc sa aiba propriul lor spatiu virtual, unde sa poata scrie fara nicio restrictie, pe orice subiect, in orice moment din zi sau noapte.

Insa, bineinteles ca o persoana care vrea sa aduca trafic pe blog trebuie sa aiba in vedere cativa factori de baza. Daca si tu esti blogger si vrei sa aduci mai multi cititori pe site sau ai in plan sa iti faci un blog, citeste acest articol si vei afla ce este necesar sa faci!

Iata cum poti avea mai multi cititori pe blog:

  1. Cumpara-ti un domeniu cu un nume sugestiv (evita sa iti cumperi un domeniu cu numele tau), iar apoi orienteaza-te catre o firma care se ocupa de gazduire. De exemplu, pe Pidgin Host vei gasi mai multe informatii cu privire la acest aspect. Poate te intrebi de ce este atat de importanta gazduirea web. Afla ca, pentru potentialii cititori, blogul tau trebuie sa fie disponibil 24 din 24 de ore, iar aceasta este singura modalitate. In plus, alegand servicii de gazduire slabe, ai ocazia sa pierzi toate articolele scrise pana la acel moment si, implicit, toata munca depusa.

Sfat: Acceseaza https://www.pidginhost.com/ro/servere-vps-cloud/ si vei vedea ca preturile incep de la 5 euro, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji din cauza banilor privind gazduirea site-ului tau!

  1. Scrie despre teme actuale. Fara indoiala, oamenii vor cauta lucrurile de actualitate, iar daca esti printre primii care abordeaza un subiect, ai mari sanse sa aduci trafic pe site. Te poti axa pe un domeniu anume, mai ales daca ai experienta acumulata, iar aceasta te ajuta. In plus, poti intra in diverse grupuri pe Facebook pentru a afla ceea ce ii intereseaza pe oameni, iar apoi sa pornesti articolele pe temele sugerate acolo. Bineinteles, in articolele tale ar fi bine sa existe si solutii la problemele lor, pentru ca altfel nu vor sta pierde vremea si se vor reorienta catre un alt site.

Sfat: Aloca timp research-ului, caci nimeni nu iti va spune despre ce sa scrii. Proactivitatea este o calitate cheie a unui blogger.

  1. Exprima-te corect si succint. Nimic nu e mai obositor pentru un cititor decat sa parcurga un text lung care nu ii spune mare lucru, care ofera informatiile de care are nevoie intr-un limbaj complicat si greu de descifrat. Chiar daca temele pe care le abordezi presupun folosirea unor termeni tehnici, incearca sa-i adaptezi, pentru a fi cat mai usor de inteles de catre potentialii cititori. O sa observi ca informatia corecta si succinta iti va aduce un feedback pozitiv!

Sfat: Chiar daca nu ai reluat de multa vreme gramatica limbii romane, nu ezita sa te documentezi cand scrii un articol, astfel incat sa te adresezi unui public elevat.

Tine cont de cele trei sfaturi de mai sus si, cu siguranta, vei reusi sa ai un blog accesat de multi cititori!