comenzi la domiciliu cliseru.ro

Vrei să ai un concediu liniștit? Alege asigurarea pentru călătorii în străinătate de la Gothaer!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/07/2018 | Magazin

Cel mai așteptat și dorit moment din an este CONCEDIUL! După ce ai muncit din greu în ultimul an, meriți din plin câteva momente de relaxare!

Inainte sa pornesti la drum in mult asteptatul concediu, nu uita sa cumperi o asigurare pentru calatorii in strainatate!

Iata de ce este importanta o astfel de asigurare:

 Ce evenimente pot aparea inainte de a-ti incepe concediul?

  • Anularea calatoriei din motive independente de tine

Calatoria ta poate fi intrerupta sau anulata din diverse motive: te poti imbolnavi tu, sotia sau copilul tau, se accidenteaza unul dintre voi iar doctorul recomanda repaus la pat, ai fost citat intr-un proces civil, ai fost concediat din motive care nu iti sunt imputabile, ti-au fost furate sau ai pierdut documentele de identitate necesare in calatorie si nu ai avut suficient timp sa le inlocuiesti, locuinta ti-a fost distrusa in urma unui incendiu, explozie, calamitate naturala sau furt etc. Asigurarea ExtraTRAVEL de la Gothaer iti acopera pierderile financiare ca urmare a anularii plecarii in calatorie din motivele enumerate mai sus, respectiv costul pachetului de servicii turistice (integral sau partial, dupa caz), precum si costul biletului de avion (pana la 100%), in cazul calatoriilor efectuate cu avionul.

  • Insolventa sau falimentul agentiei de turism de la care ai achizitionat pachetul turistic

Se poate intampla ca agentia de turism de la care ti-ai cumparat pachetul turistic sa intre in insolventa sau faliment si atunci nu vei mai putea pleca in vacanta. Daca achizitionezi asigurarea InsoTRAVEL de la Gothaer, vei putea trece mai usor peste aceasta situatie neplacuta deoarece ti se va despagubi pierderea financiara inregistrata ca urmare a neefectuarii vacantei.

  • Pierderea bagajelor

Ce se intampla daca ti se fura bagajele, le pierzi sau intarzie? Intr-adevar furtul, pierderea sau intarzierea bagajelor sunt evenimente neprevazute si nefericite. Achizitionand o asigurare de calatorie GoTravel , cu acoperire pentru bagaje, vei putea sa iti recuperezi pierderea financiara provocata de aceste evenimente.

Cum poti beneficia de o asigurare potrivita pentru tine?

Daca toate aceste momente neplacute te-au facut sa te ingrijorezi si, mai mult decat atat, sa iti doresti sa beneficiezi de avantajele unei asigurari de calatorie, afla ca poti accesa un astfel de serviciu extrem de sigur si rapid, la un pret competitiv, pe https://www.gothaer.ro/.

Care sunt avantajele unei asigurari de calatorie?

Poti practica in siguranta diverse activitati sportive recreationale (ciclism turistic, excursii montane, golf, inot, pescuit etc.) sau de agrement (tenis, volei, scufundari, snorkeling, schi nautic etc.), daca ca ai achizitionat acoperirea suplimentara pentru sporturi.

In plus, asigurarea pentru calatorii in strainatate GoTRAVEL de la Gothaer iti acopera cheltuielile medicale ca urmare a producerii unui accident, unei imbolnaviri sau actelor de terorism, greve, revolte sau tulburari civile.

Pune pe primul loc stabilitatea si siguranta ta si a familiei tale si alege sa fii protejat si ferit de pericolele si evenimentele nefavorabile ce pot iti pot ruina concediul, optand pentru o asigurare pentru calatorii in strainatate de la Gothaer!