comenzi la domiciliu cliseru.ro

Vor începe lucrările la noua primărie din Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/09/2015 | Locale Ialomita

Marți, 25 august, la sediul Primăriei Fetești, a fost semnat contractul de execuție al proiectului ”Demolare și Construire Sediu Primărie Municipiul Fetești”.

Proiectul cuprinde desființarea clădirilor existente în care a funcționat primăria și a anexelor care se găsesc, în prezent, pe suprafața destinată amplasării noului sediu care va avea structura funcțională D+P+1E+2E parțial.

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 23 decembrie 2014.

gheorghe catrinoiu - primar fetesti”Acest proiect este unul necesar și oportun, ce va facilita o mai bună funcționare a serviciilor din cadrul administrației locale aflate în slujba cetățenilor și va corespunde tuturor standardelor de calitate. De mai bine de 6 ani suntem chiriași și nu avem un sediu. În curând vom putea spune că avem o clădire reprezentativă pentru municipalitate”, a declarat primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 20.136.302 lei, din care 18.321.287 lei reprezintă valoarea totală solicitată (fonduri de la bugetul de stat) și 1.815.015 lei din bugetul local. Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️