comenzi la domiciliu cliseru.ro

Visuri la Cheie, la Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/10/2016 | Locale Ialomita
Actualizat: 19 octombrie 2016

Miercuri, 19 octombrie, în cadrul emisiunii Visuri la cheie de la ProTV,  se va prezenta povestea de viață a unei familii greu încercate, din municipiul Fetești.

Este vorba despre familia pompierului Gabriel Boitan, care și-a pierdut viața la datorie (în urmă cu trei ani), încercând salvarea a doi muncitori prinși sub un mal de pământ, în cartierul Coloniști din Fetești.

În urma tragediei, Gabriel Boitan a fost avansat la gradul de sublocotenent, iar unitatea din care făcea parte (de la Slobozia) îi poartă acum numele.

Familia lui Gabriel Boitan – soția și cei doi copii – primește sprijin din partea echipei Visuri la cheie, care, prin renovarea apartamentului și a subsolului, pline de igrasie, le-a oferit condiții decente de locuit, pe care nu aveau posibilitatea să și le asigure.

Echipa Visuri la cheie reușește să aducă familiei Boitan un strop de speranță și, de ce nu, un zâmbet, mai ales pe chipurile copiilor , a căror sănătate a fost afectată în timp de condițiile improprii în care locuiau.

sursa foto: clip promo Visuri la Cheie, ProTV.

Pe același subiect:

Gabriel Boitan, înmormântat cu onoruri militare

Avansare post-mortem a pompierului Gabriel Boitan și medalia „Emblema de Onoare” conferită de ministrul Radu Stroe

Fetești: Doi muncitori și doi angajați ISU prinși sub un mal de pământ