comenzi la domiciliu cliseru.ro

Violatorul copilului din Miloșești a primit mandat de arestare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/04/2012 | Lege si Ordine

Tânărul în vârstă de 22 de ani, din Miloșești, care și-a violat nepotul de numai șase ani, a fost arestat pentru 29 de zile.

Fapta a fost sesizată duminică, 8 aprilie, de către mama copilului, polițiștii identificându-l în scurt timp pe autor, pe care l-au reținut luni, 9 aprilie, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ialomiţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, în urma examinării de către un doctor din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ialomiţa confirmându-se faptul că a fost abuzat sexual.

Poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa în vederea consilierii psihologice a victimei şi demararea unei anchete.

Marți, 10 aprilie, magistraţii Tribunalului Ialomiţa au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 08.04.2012, inculpatul Urse Ştefan a întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată U. G. I (în vârstă de 6 ani), prin constrângere. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.