comenzi la domiciliu cliseru.ro

Violator la 26 de ani. A batjocorit o bătrână de 69 de ani

Poliţiştii au reţinut ieri, 09 martie a.c., pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 26 ani pentru comiterea infracţiunii de viol.

La data de 08 martie a.c., în jurul orei 09.00, Poliţia Municipiului Urziceni a fost sesizată de către o femeie din comuna Moviliţa, despre faptul că o vecină a sa în vârstă de 69 de ani a fost violată.

A fost constituită de îndată o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări în cauză. La scurt timp bănuitul, un tânăr în vârstă de 26 ani, din comuna Drăgoieşti a fost identificat de către poliţiştii de investigaţii criminale pe raza municipiului Bucureşti.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul zilei de 7 martie a.c., tânărul a sosit la locuinţa părţii vătămate, l-a agresat pe soţul acesteia în vârstă de 79 de ani şi ulterior a obligat-o să întreţină raport sexual.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca astăzi 10 martie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe articole de la obiectiv.net: