comenzi la domiciliu cliseru.ro

Victor Moraru va candida la președinția Consiliului Județean Ialomița din partea ProRomânia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/08/2020 | Politica

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița va candida pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean din partea ProRomânia, după ce PSD , partid din care făcea parte, a anunțat un alt candidat.

Victor Moraru
Victor Moraru

„V-am spus că după decizia președintelui PSD Ialomița de a candida în locul meu la președinția Consiliului Județean Ialomița doar pentru că ”așa vrea el” voi fi obligat să fac o alegere. Am făcut-o și vreau să vă anunț astăzi, înainte de depunerea listelor și a candidaturii. Cred că am făcut o alegere rațională și nu m-am îndepărtat prea mult de ceea ce cred eu, și anume că oamenii contează în primul rând. Am primit invitația de a candida din partea ProRomânia Ialomița și am acceptat. Aș fi putut să candidez și independent, dar eu sunt un om de echipă și am lucrat foarte bine cu oricine a pus interesele ialomițenilor mai presus decât cele de partid. Îi mulțumesc domnului Marian Neacșu și colegilor din ProRomânia pentru sprijin și sunt sigur că împreună vom continua să dezvoltăm județul Ialomița”, a anunțat luni, 17 august, Victor Moraru.

Actualul președinte al Consiliului Județean îi asigură pe ialomițeni că „va rămâne același om de cuvânt, care-și duce la îndeplinire promisiunile”, că „va lăsa întotdeauna faptele să vorbească”, cerând totodată sprijinul ialomițenilor pentru a putea „continua împreună să dezvoltăm Ialomița” și pentru a „nu lăsa interesele personale să pună mâna pe resursele județului”.

„Sunt un om al faptelor, nu al jocurilor de culise. Sunt un om care pune mai presus interesele ialomițenilor, decât interesele personale. Ca președinte al Consiliului Județean Ialomița, am dedicat patru ani de muncă în interesul ialomițenilor, nu partidelor, nu vreunui grup de interese, nu vreunui președinte de partid. De aceea, am reușit ca împreună cu echipa să atragem fonduri europene și naționale în valoare de 800 de milioane de lei (de 8 ori valoarea bugetului județean din 2016), să începem modernizarea drumurilor județului: peste 270 km (ca obiectiv), 10 șantiere deschise și 667 milioane lei (140 milioane euro) investiți până acum, să investim în Spitalul Județean de Urgență Slobozia 218 milioane de lei, să alocăm bani în mod constant și transparent, către toate primăriile din județ, în valoare de 24 milioane lei pentru 90 de proiecte prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, să sprijinim până acum 1.300 familii cu bani pentru nou născuți în sumă de 3 milioane lei, să premiem 1.451 olimpici și 569 cadre didactice îndrumătoare cu 616.000 lei”, a mai transmis Victor Moraru.