comenzi la domiciliu cliseru.ro

Veteranii de război vor avea un spațiu în incinta Centrului Militar Județean Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/03/2014 | Locale Ialomita

Consiliul Județean Ialomița a decis recent, în ultima ședință, atribuirea în folosință gratuită către Asociația Națională a Veteranilor de Război, filiala Ialomița, a unui spațiu în clădirea Centrului Militar Județean.

veterani de razboi

Potrivit unei Hotărâri de Guvern din 2005, imobilul situat în Slobozia, pe strada Lacului, a fost transmis din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al județului Ialomița și administrarea Consiliului Județean, având ca utilitate Centrul Militar Județean.

Ulterior, imobilul în cauză a fost transmis în administrarea instituției militare.

Printr-o adresă înaintată Statului Major General al Armatei Române, Asociația Veteranilor de Război, filiala Ialomița, solicita sprijinul în identificarea unui spațiu pe raza municipiului Slobozia propice desfășurării, pe o perioadă determinată, a activităților specifice membrilor săi.

La sfârșitul lunii ianuarie, Centrul Militar a propus atribuirea unui spațiu situat la parterul clădirii, în care să-și desfășoare activitatea Asociația, temporar, pe o perioadă de 4 ani, iar Consiliul Județean a aprobat.