15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Vasile Cornel va fi comisar şef la Garda de Mediu Ialomița https://wp.me/p49Kdo-48l
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Vasile Cornel va fi comisar şef la Garda de Mediu Ialomița

Cornel VasileConsilierul local al municipiului Slobozia, Cornel Vasile, va fi noul șef al Gărzii de Mediu Ialomița. Acesta a susținut, săptămâna trecută, concursul pentru ocuparea postului, fiind și singurul candidat.

Potrivit acestuia, probabil în maxim două săptămâni își va prelua postul, după ce își va rezolva anumite probleme. Acesta va trebui în primul rând să renunțe la calitatea de consilier local, dar să găsească soluții și cu privire la afacerea pe care o are, mai ales că este în domeniul salubrității.

Cornel Vasile susține, de asemenea, că a obținut nota 9 și că acel concurs a fost unul serios, dat la Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Acesta a spus în cadrul conferinței PSD că județul va deveni impecabil… fără amenzi.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!