comenzi la domiciliu cliseru.ro

Vasile Berbecel a fost ales în comisia județeană de fond funciar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/08/2012 | Locale Ialomita
vasile berbecel ceres smirna ialomita
Vasile Berbecel

Consilierul județean Vasile Berbecel a fost desemnat, marți, 28 august, ca reprezentant al Consiliului Județean Ialomița în Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Ialomița.
Au existat două nominalizări din partea grupurilor politice din Consiliul Județean, USL și API, PPDD neavând propuneri. Astfel, USL l-a propus pe Vasile Berbecel, iar API pe Nicolae Sitaru.
În legislatura trecută, din această comisie a făcut parte Viorel Nica, însă acesta și-a rezervat dreptul de a nu mai candida, fiind implicat în conducerea altor organizații la nivel național.
Viorel Nica aprecia că Vasile Berbecel este unul dintre cei mai serioși administratori de exploatații agricole, astfel că este în măsură să facă parte dintr-o astfel de comisie.
Din 28 de voturi valabil exprimate, 23 au fost pentru ca Vasile Berbecel să facă parte din această comisie, Nicolae Sitaru obținând 5 voturi.
Trebuie precizat că ambii au lipsit, din motive obiective, de la ședința Consiliului Județean.
Președintele CJ, Silvian Ciupercă, afirma că activitatea comisiei de fond funciar nu mai este una la fel de presată de probleme ca în alți ani, pentru că multe dintre ele, generate de legile retrocedării proprietăților, s-au rezolvat, însă interesul județului este de apărat în continuare în foarte multe alte situații, legate de păduri sau de terenuri pe care le gestionează încă ADS-ul sau în alte probleme în care comisia de fond funciar trebuie să ia o anumită decizie.