comenzi la domiciliu cliseru.ro

,,Vântul schimbării’’ va bate din nou la București marți, 12 iunie 2018

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/05/2018 | Magazin
Actualizat: 19 mai 2018

Cel de-al 7-lea concert Scorpions in Romania va avea loc la Romexpo Bucuresti

Legendara trupa germana rock, Scorpions, va concerta la inceputul acestei veri in Romania. Evenimentul este programat la Romexpo Bucuresti marti, 12 iunie, cu incepere de la ora 18:00, fiind organizat de ,,Events’’. Este pentru a 7-a oara cand Scorpions vine in Romania, iar de aceasta data in deschiderea concertului vor canta Compact B, impreuna cu Leo Iorga, si Salamandra.

Fanii formatiei pot cumpara bilete la eveniment de pe site-urile eventim.ro sau bilete-concerte.viagogo.com, pretul acestora fiind cuprins intre 150 ron (Gazon B) si 350 ron (tribuna). Data fiind popularitatea fantastica a acestei trupe rock (concertele se tin cu casa inchisa in intreaga lume), este foarte probabil ca biletele sa se epuizeze destul de repede, asa ca, in cazul in care doriti sa participati, nu ar fi rau sa urgentati achizitionarea unui bilet.

Scurt istoric al formatiei

Infiintata in anul 1965, in Hanovra, Germania, trupa heavy metal Scorpions este extrem de iubita pe plan international datorita nemuritoarelor hituri Rock You Like a Hurricane, No One Like You, Send Me an Angel, Still Loving You, Holiday, Always Somewhere sau Wind of Change .In traducere ,,Vantul Schimbarii’’, ultima din piesele enumerate este considerata un adevarat simbol al caderii zidului Berlinului, ai carui 45 de kilometri au fost ridicati in 1961 si demolati la finalul anului 1989.

Popularitatea celor mai longevive trupe rock pare a fi fara limite, in ultimii ani fiind lansate chiar si jocuri video online, Guns’n Roses sau Motorhead putand fi jucate in tara noastra atat gratuit cat si pe bani reali la Vlad Cazino, singurul cazino cu specific romanesc.

Vocalistul trupei, Klaus Meine, extrem de cunoscut pe tot globul pamentesc pentru vocea sa atat de distincta, s-a alaturat trupei in anul 1970 insa, alaturi de chitaristul Rudolf Schenker, este unicul membru al formatiei ce apare pe toate albumele. In cei peste 50 de ani de activitate, Scorpions a vandut peste 100 de milioane de inregistrari, fiind clasata pe locul 46 in topul ,,Greatest Artists of Hard Rock’’ alcatuit de postul VH1.