livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

USR PLUS merge la Consiliul Local Slobozia!

Alexandru Horhocea: Suntem în plină campanie pentru alegerile locale și avem, pentru prima dată în istoria recentă a Sloboziei și Ialomiței, șansa să producem schimbarea reală.

Candidati Usr Plus Slobozia

Noi, USR PLUS, suntem partidul creat din oameni ce au decis să nu mai stea deoparte. Am asistat timp de 30 de ani la un jaf de ambele părți ale clasei politice.

Tot ce am primit noi, cei ce nu făceam parte din clasa politică, au fost certuri de suprafață și înțelegeri tacite în spatele scenei publice.

Alexandru Horhocea
Alexandru Horhocea

În calitatea de viitor președinte al Consiliului Județean Ialomița, vreau să subliniez importanța consilierilor locali și județeni în actul administrativ. Fac această precizare, întrucât s-a creat o confuzie prin nedepunerea candidaturii pentru Primăria Slobozia din partea USR PLUS.

USR PLUS are candidați și listă completă de consilieri locali pentru Slobozia.

USR PLUS nu are semnat niciun protocol de alianță electorală sau neelectorală cu un alt partid pentru campania alegerilor locale sau de susținere a unui alt partid.

De asemenea, NU există niciun  protocol de alianță semnat cu un alt partid politic în ceea ce privește susținerea unui candidat.

USR PLUS merge înainte pentru Consiliul Local Slobozia, unde va fi garantul și vectorul de integritate politică necesar scenei politice actuale.

Candidatul USR PLUS a ales să nu își depună candidatura pentru Primăria Slobozia, acordând șansa schimbării reale pentru Primăria Slobozia spre o viziune de dreapta. Fiind un partid de centru-dreapta modern, înțelegem necesitatea unor politici în care administrația să fie garantul unui sistem economic local predictibil și în susținerea investitorilor privați.

Azi USR PLUS vine pentru Slobozia cu o echipă tânără de consilieri în Consiliul Local, ce înțelege că administrația trebuie făcută pentru comunitate și nimic altceva, consilierii fiind garanți în fața cetățenilor și arbitri de nădejde pentru primarul în funcție.

Cetățenii trebuie să înțeleagă importanța unui consiliu local în care reprezentanții să fie aproape de valorile lor și să ofere transparența cheltuirii banului public.

Atât în precampanie, cât și acum în campanie, am promovat mereu oamenii din lista de consilieri pe care îi propunem cetățenilor să îi reprezinte.

Toți suntem oameni tineri, ce nu am mai făcut politică, am activat în mediul privat și înțelegem valorile acțiunilor civice.

Avem experiența celor patru ani de muncă, dar și de luptă susținută, a colegilor din Consiliul General și cele de sector ale capitalei București, care au arătat public afacerile subterane și încrengăturile interpartinice. Același lucru îl vom face și noi la Slobozia și în toate celelalte orașe și comune unde vom avea primari și consilieri.

Schimbarea în bine pentru slobozeni începe pe 27 septembrie! Schimbarea începe cu prezența dumneavoastră la vot! Schimbarea începe cu USR PLUS!

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România | Executat de SC LEMASOFT SRL | Cod Unic de Identificare AEP 21200251