comenzi la domiciliu cliseru.ro

USR-PLUS: Iuliu-Ciprian Bocioagă și-a lansat candidatura la Primăria Slobozia chiar de ziua lui

Reprezentanții Alianței USR-PLUS Ialomița și-au anunțat vineri, 6 martie, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul la Primăria municipiului Slobozia. Ciprian Bocioagă a împlinit, chiar în ziua lansării sale, vârsta de 42 de ani.

Alături i-au fost deputații USR Cristina Prună și Claudiu Năsui, președinte USR București,  Raul Pop, coordonatorul regional PLUS, Octavian Săvoiu, președintele PLUS Ialomița, dar și zeci de colegi.

În acest context, Octavian Săvoiu, președintele PLUS Ialomița, le-a urat colegilor să aibă curaj și succes în cea de-a treia campanie în care sunt implicați ca formațiune politică, iar la finele anului să termine acest maraton electoral cu bine.

„Scopul nostru final este de a aduce oameni noi în politică și de a forța vechile partide să-și primenească un pic membri și să vină și ei, la rândul lor, cu oameni noi. Suntem aici să lansăm candidatul nostru comun pentru Slobozia, unde avem 30 de ani de guvernare PSD. Lucrurile care au mers prost în acești ani se văd simplu: groapă, apă, gunoi. Ceea ce nu se vede sunt lucrurile care ar fi putut să meargă bine. Astea nu se văd. Și poate s-ar fi văzut dacă am fi avut o guvernare cu oameni mai responsabili și în primul rând mai onești”, a afirmat acesta în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, deputatul USR Cristina Prună a vorbit despre „urmele de nepăsare lăsate de administrația PSD” și de alternativele cu care vin ei atât la Primăria municipiului cât și la Consiliul Local și Județean.

S-a discutat, de asemenea, despre programul de guvernare locală, program în care, susțin aceștia, sunt cuprinse multe soluții la problemele actuale, în toate domeniile, fiind de părere că vor reuși să câștige încrederea locuitorilor din Slobozia și din Ialomița.

 „Ce m-a determinat să candidez? Mergând prin acest oraș, am început să mă întreb dacă acesta este un mediu ok să ne putem crește copiii, un oraș în care să nu ne fie rușine să ne chemăm rudele, prietenii. (…) Orașul se degradează pe zi ce trece, iar actuala administrație, deși nu vreau să spuneți că mă gândesc la lucruri rele, nu are niciun obiectiv, iar orizontul nu este tocmai plăcut. Îmi doresc ca acest oraș să aibă parte de o regenerare urbană reală, nu doar pusă pe hârtie în campania electorală.(…) Primăria trebuie să funcționeze și să deservească cetățeanul, nu invers. Sunt multe lucruri și multe proiecte în programul de guvernare locală. Lucruri simple și de bun simț. Dacă cetățenii din Slobozia își doresc cu adevărat o schimbare, eu, Iuliu Ciprian Bocioagă, candidatul USR-PLUS, sunt schimbarea pe care acest oraș o cere. Eu sunt schimbarea de care avem nevoie”, a încheiat acesta.

Ciprian Bocioagă este căsătorit și are doi copii. Este de profesie inginer, iar în prezent deține o firmă. Este membru PLUS din decembrie 2018, iar din august 2019 deține funcția de secretar general al organizației județene.

După evenimentul susținut cu presa locală, reprezentanții Alianței USR -PLUS au avut o întâlnire cu mediul de afaceri din Slobozia,

Mai multe articole de la obiectiv.net: