Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Urziceni: Reţinuţi pentru lovire și alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice https://wp.me/p49Kdo-a4e

Urziceni: Reţinuţi pentru lovire și alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Poliţiştii cercetează trei persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, din municipiul Urziceni, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburare a ordinii şi liniştii publice./ Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

 La data de 06 iulie a.c., Poliţia Municipiului Urziceni a fost sesizată S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în urma unui conflict spontan, produs între mai multe persoane, trei persoane ar fi fost agresate fizic.

Având în vedere aspectele semnalate, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea în scurt timp a persoanelor bănuite, trei tineri de 14, 24, respectiv 25 de ani, toţi din municipiul Urziceni.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în continuare, fiind efectuate cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA