comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Reținut pentru furt calificat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/12/2019 | Locale Ialomita

Reţinut de poliţişti, după ce a comis infracțiunile de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare

 În cursul zilei de 16 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Urziceni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabili că în noaptea de 23/24 noiembrie a.c., ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism parcat pe o stradă din municipiul Urziceni.

De asemenea, în noaptea de 10 decembrie, ar fi alimentat cu carburant un autoturism, pe care avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, și a plecat din stație fără a achita contravaloarea combustibilului.

Tânărul au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, fiind reţinut pe o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță.

Acesta urmează a fi prezentaţi magistraților, în vederea dispunerii măsurilor legale, cercetările fiind continuate pentru probarea întregii activități infracționale.