comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Reținut pentru comerț ilicit cu tutun

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/07/2018 | Lege si Ordine

Ieri, 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat în flagrant-delict un bărbat din municipiul Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze cantitatea de 26 de kg de tutun, pe care l-ar fi transportat cu ajutorul autoturismului pe care îl conducea.

A fost întocmit dosar penal pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, a peste 1 kg tutun de fumat. Autoturismul și cantitatea de tutun au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore.

Astfel, ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din Ialomița au depistat un bărbat de 29 de ani, din Urziceni, în timp ce încerca să livreze mai multor persoane, prin intermediul unor colete ambalate, cantitatea de 26 kg de tutun mărunțit.

Bărbatul de 29 de ani a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

Atât autoturismul, cât și cantitatea de tutun identificată, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Urziceni.