15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Urziceni: Produse contrafăcute. Samsung Galaxy S7 – preț 250 lei… https://wp.me/p49Kdo-8j0
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Urziceni: Produse contrafăcute. Samsung Galaxy S7 – preț 250 lei…

 

Luni 01 noiembrie, în jurul orei 11.00, jandarmii din cadrul patrulei de intervenţie Urziceni care executau misiuni pe linia combaterii comerţului ilicit pe raza municipiului, au observat un bărbat care încerca să comercializeze un smartphone care purta o inscripţie identică cu a unei mărci înregistrate.

Jandarmii au procedat la identificarea bărbatului şi la stabilirea legalităţii activităţii acestuia şi în urma verificărilor efectuate au constatat că posesorul nu deţinea acte de provenienţă şi certificat de autenticitate pentru produsul pe care dorea să-l comercializeze.

Cu privire la provenienţa aparatului, bărbatul a declarat că-l achiziţionase dintr-un centru comercial din municipiul Bucureşti, cu preţul de 150 lei şi intenţiona să-l vândă cu o sumă cuprinsă între 250 – 300 lei, menţionând de asemenea că ştia că smartphone-ul nu este original.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului de 33 de ani din comuna Bărbuleşti, actele de constatare pe care le-au înaintat către Poliţia municipiului Urziceni, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii depunerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată” –  faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b –  legea 84 din/1998.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!