comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Prinși de politiști după ce au furat un autoturism

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/06/2016 | Lege si Ordine

Ieri, 01 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au fost sesizați de un bărbat de 59 de ani, din  localitate, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul personal, ce se afla parcat regulamentar în faţa locuinţei sale.

Astfel, în urma demarării şi executării activităţilor  specifice, poliţiştii au identificat autoturismul în cauză, acesta fiind abandonat pe raza localităţii Urziceni, prezentând avarii, ca urmare a coliziunii cu gardul împrejmuitor din material lemnos, al unei locuinţe din apropiere.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea a 3 tineri cu vârstele cuprinse între 15 şi 18 ani, bănuiţi de sustragerea autoturismului în cauză.

În sarcina acestora s-a reţinut că la data de 01 iunie a.c., în jurul orei 01.00, ar fi sustras autoturismul de la locul indicat, după care l-ar fi condus până la locul unde a fost găsit abandonat.

Faţă de cei trei tineri a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis pentru nicio categorie de autovehicule, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor săvârşirii faptelor.

comunicat de presa IPJ Ialomița