livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Urziceni: Pieton accidentat

Ieri, 05 decembrie, în jurul orei 16.30, pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a stabilit că în timp ce o femeie de 49 de ani conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a acroșat un pieton, o femeie de 56 de ani, care se afla langă un autovehicul staționat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a piertonului, femeia fiind transportată la cea mai apropiată unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Acțiuni ale polițiștilor din Ialomița, pentru siguranța comunității și pentru siguranţa traficului rutier

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița desfășoară permanent acțiuni pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum și pentru siguranța traficului rutier.

Astfel, ieri, 05 decembrie a.c., pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, au fost legitimate aproape 200 de persoane, iar în urma filtrelor rutiere instituite, poliţiştii au controlat 134 de autovehicule.

Pe timpul desfăşurării acţiunilor pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Pentru neregulie constatate, poliţiştii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, dintre care 46 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, restul amenzilor fiind aplicate pentru alte abateri de la prevederile legale.

Valoarea sancţiunilor este de aproape 13.000 de lei.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA