comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: La volan fără permis și date de identitate false. Fetești: Tineri cercetați pentru furt calificat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/12/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii Biroului Poliţie Rutieră Urziceni au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, un bărbat de 43 de ani, din judeţul Braşov.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi fals privind identitatea.

La data de 2 decembrie a.c., bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Urziceni în timp ce conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în momentul verificării efectuate de către poliţişti a oferit date false privind identitatea.

Bărbulești: Mandat executat

În cursul zilei de ieri, 4 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat pe raza comunei Bărbuleşti, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr de 28 de ani din localitate, urmărit, întrucât se sustrăgea executării unui mandat de executare a pedepsei, emis de Tribunalul Ialomiţa.

Cel în cauză a fost încarcerat Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani şi 4 luni, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. 

Fetești: Tineri cercetaţi pentru furt calificat

Poliţiştii feteşteni cercetează doi tineri de 16 şi 18 ani, ambii din municipiul Feteşti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, tinerii sunt bănuiţi că în cursul lunii noiembrie ar fi sustras un acumulator auto de la autoturismul unui concetăţean de 64 de ani, parcat pe raza municipiului.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit faptul că cei în cauză sunt bănuiţi şi de furtul mai multor componente metalice, dintr-o curte a unei locuinţe, situată pe raza localităţii Feteşti.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița