comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Lidl

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/12/2015 | Lege si Ordine
Actualizat: 4 decembrie 2015

Mâine, 03 decembrie 2015, începând cu ora 10.00, la S.C. Lidl Discount S.R.L. Urziceni, urmează să se desfășoare un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, ce are ca temă modul de acțiune a structurilor de intervenție pentru limitarea și înlăturarea urmărilor unor situații de urgență (incendiu urmat de accident de muncă), precum și verificarea viabilității planului de urgență internă, planului operativ de intervenție și planurilor de cooperare cu celelalte structuri implicate în managementul și gestionarea situațiilor de urgență.

Concepția exercițiului

Ora 10.10 – în cadrul brutăriei, din cauza defectării sistemului de declanșare de la un cuptor electric, acesta s-a supraîncălzit și a dus la izbucnirea unui incendiu, ce a cuprins, în scurt timp, toate celelalte cuptoare, rafturile de expunere a produselor de panificație și raioanele învecinate.

Ora 10.45 – la unul din depozitele ce aparțin S.C. Lidl Discount S.R.L. a avut loc un accident de muncă, respectiv ruperea brațului unui motostivuitor și prăbușerea unui palet de produs finit peste doi salariați.

Ora 11.40 – accident rutier între două autoturisme, pe calea București din municipiul Urziceni.

La exercițiu urmează să participe forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Catargiu” al județului Ialomița, efective ale  structurilor Ministerului Afacerilor Interne de la nivelul judeţului (Poliţie, Jandarmerie), Serviciul Județean de Ambulanţă – Stația Urziceni aprecum și forțe și mijloace ale serviciilor deconcentrate și descentralizate – S.N.T.G.N. – Regionala Brăila – Sector Urziceni și E.N.E.L. Dobrogea – U.T.R. Urziceni.