comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Clarvăzătoarea a omis să-i spună că va rămâne fără cercei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/08/2013 | Lege si Ordine

O adolescentă din municipiul Urziceni a sesizat poliţia că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune. Victima a fost abordată de o femeie care a spus că îi poate ghici viitorul.

clarvazatoare inselaciune urziceniFapta a fost sesizată Poliţiei Municipiului Urziceni, ieri, 27 august a.c., în jurul orei 17.30, de către o minoră în vârstă de 15 ani, din localitate.

Victima a relatat anchetatorilor că în timp ce se deplasa pe raza localităţii de domiciliu, a fost acostată de o persoană de sex feminin, care a intrat în vorbă cu ea, şi sub pretextul că îi poate prezice viitorul, i-a sustras bijuterii din aur.

Suspecta a cerut părţii vătămate să-şi scoată cerceii pe care îi purta, pentru a-i pune pe o bucată de material textil şi i-a cerut să nu o desfacă decât după câteva minute. Profitând de naivitatea adolescentei, suspecta a înlocuit cerceii cu mai multe pietre.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune şi se continuă cercetările în vederea identificării suspectei.

[box color = green type= note]Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracţiuni, poliţiştii recomandă cetăţenilor să refuze orice persoană necunoscută care le solicită, sub diferite pretexte, sume de bani sau bunuri, chiar dacă le lasă impresia că sunt persoane de încredere.

În cazul în care sunt abordaţi de astfel de persoane, recomandăm cetăţenilor să reţină semnalmentele acestora, obiectele de îmbrăcăminte, eventual marca şi numărul de înmatriculare al autoturismului cu care aceştia se deplasează.

Nu în ultimul rând, îi sfătuim să apeleze de îndată numărul de urgenţă 112 şi să aducă la cunoştinţa Poliţiei orice tentativă de înşelăciune, indiferent de modul de operare sau dacă recunosc persona descrisă de victimă. [/box]