15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Urziceni: Avea permisul suspendat și nu a oprit la semnalele polițiștilor. Urmărit și prins, s-a prezentat cu un nume fals https://wp.me/p49Kdo-d9P

Urziceni: Avea permisul suspendat și nu a oprit la semnalele polițiștilor. Urmărit și prins, s-a prezentat cu un nume fals

Cercetați pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice

În acest week-end, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Urziceni, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un vehicul, însă conducătorul auto a ignorat semnalele agenților de poliție, continuându-şi deplasarea în încercarea de a se sustrage controlului.

Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea vehiculului în cauză, acesta fiind interceptat pe bulevardul Republicii. Conducătorul auto a precizat că nu deține documente de identitate asupra sa, și a oferit polițiștilor un nume, care ulterior s-a dovedit a nu-i aparține.

Șoferul a fost identificat la sediul Poliției Municipiului Urziceni în persoana unui bărbat de 41 de ani, din localitate, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. De asemenea, el a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat și falsul privind identitatea.

* * *

Polițiștii rutieri au depistat trei bărbați de 27, 32 și 64 de ani, din Slobozia, respectiv București, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat anterior băuturi alcoolice.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele indicate fiind de 0,77, 0,71 și 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, aceștia fiind transportați la unități medicale, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal.

* * *

Un alt bărbat de 38 de ani, din comuna Bărbulești este cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând un autoturism, deși numerele de înmatriculare emise de un stat al Uniunii Europene aveau valabilitatea expirată.

* * *

Un alt bărbat, de 34 de ani, din comuna Manasia, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit bărbatul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal.

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!