comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Arestați preventiv pentru furt calificat. Atenție la hoții de mașini!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/09/2016 | Lege si Ordine

Poliţiştii cercetează doi tineri de 17, respectiv 19 ani, din municipiul Urziceni şi comuna Alexeni, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Pe numele celor doi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

La data de 02 septembrie, Poliţia Municipiului Urziceni a fost sesizată de către un cetăţean, cu privire la faptul că în cursul nopţii de 01/02 septembrie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul aflat parcat în faţa locuinţei.

Având în vedere aspectele semnalate, o patrulă de siguranţă publică a reuşit identificarea în scurt timp a persoanelor bănuite, doi tineri de 17 şi 19 ani, din municipiul Urziceni şi localitatea Alexeni.

În urma extinderii cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul că persoanele depistate sunt bănuite şi de comiterea unei infracţiuni de tentativă la furt calificat, a altor două infracţiuni de furt calificat, dar şi de conducerea unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

Ieri, 05 septembrie, cei doi tineri au fost prezentaţi magistraţilor, care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.