comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid19

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/10/2020 | Locale Ialomita

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat în această dimineață pe raza municipiului Urziceni, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid19. Au fost aplicate 116 contravenții și verificate peste 280 de autovehicule.

La data de 8 octombrie a.c., 47 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 43 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Grupării Mobile Constanța au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza municipiului Urziceni, precum și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

În cadrul acțiunii polițiștii au acționat în special în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în piete, târguri, centre comerciale, terase precum și în proximitatea unităților de învățământ.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 400 de persoane și controlate 280 de autovehicule, în special transportul în comun de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 116 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21.500 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și pentru încălcarea normelor rutiere, iar ca măsuri complementare au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA