15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Urziceni: Acțiune de amploare a polițiștilor https://wp.me/p49Kdo-cDW

Urziceni: Acțiune de amploare a polițiștilor

Prevenirea faptelor antisociale și menținerea siguranței publice reprezintă îndatoriri ale poliției.

 Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, ieri, 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea furturilor, a actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

În cadrul activităţilor desfăşurate, a fost efectuată o percheziţie pe raza municipiului Urziceni, la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, bănut de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu ţigări.

În urma efectuării percheziţiei, au fost ridicate 2.600 de țigarete, aflate în pachete sigilate și netimbrate.

De asemenea, pe timpul efectuării activităților specifice, un tânăr de 21 de ani a fost depsitat de către polițiști, pe raza municipiului Urziceni, având asupra sa 80 de țigarete ce se aflau în pachete sigilate și netimbrate .

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și vânzare de bunuri sau mărfuri ce trebuie plasate sub regim vamal.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!