comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Acțiune de amploare a polițiștilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/09/2018 | Lege si Ordine

Prevenirea faptelor antisociale și menținerea siguranței publice reprezintă îndatoriri ale poliției.

 Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, ieri, 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea furturilor, a actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

În cadrul activităţilor desfăşurate, a fost efectuată o percheziţie pe raza municipiului Urziceni, la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, bănut de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu ţigări.

În urma efectuării percheziţiei, au fost ridicate 2.600 de țigarete, aflate în pachete sigilate și netimbrate.

De asemenea, pe timpul efectuării activităților specifice, un tânăr de 21 de ani a fost depsitat de către polițiști, pe raza municipiului Urziceni, având asupra sa 80 de țigarete ce se aflau în pachete sigilate și netimbrate .

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și vânzare de bunuri sau mărfuri ce trebuie plasate sub regim vamal.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.