comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urmăriți și prinși de poliție după ce au furat dintr-un autoturism

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/09/2018 | Lege si Ordine

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele cercetează patru tineri cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

 Sâmbătă, 15 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, poliția a fost sesizată de către un bărbat de 51 de ani, din comuna Rădulești, cu privire la faptul că a surprins mai multe persoane necunoscute în timp ce îi sustrăgeau din autoturism o borsetă ce conținea mai multe bunuri.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la locul indicat și au pornit în urmărirea unui autotuturism cu ajutorul căruia persoanele suspecte încercau să fugă de la locul faptei.

La scurt timp, polițiștii au reușit blocarea autoturismului în cauză, imobilizarea persoanelor bănuite, patru tineri cu cârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița și conducerea acestora la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, autoturismul folosit la savârșirea infracțiunii a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Urziceni.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: