comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urmărit internațional, depistat în trafic. Circula cu 106 km/h în localitate și nu a oprit la semnalele polițiștilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/07/2020 | Lege si Ordine

Persoană cu mandat de urmărire internațională, depistată în trafic de polițiști

 O viteză de 106 km/h, fără a opri regulamentar și o urmărire în interiorul localității Ciochina au condus la depistarea unui bărbat pe numele căruia era emis un mandat de urmărire internațională         

 La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe linia prevenirii şi combaterii faptelor la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au înregistrat cu aparatul Radar, în interiorul localității Ciochina, un autoturism care circula cu viteza de 106 km/h.

Conducătorul auto nu s-a conformat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind dispozitivele luminoase și acustice reușind interceptarea și blocarea acestuia în cel mai scurt timp, în interiorul localității Ciochina.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că în autoturism se aflau 4 persoane, conducătorul auto de 42 de ani, pasagerul dreapta în vârstă de 20 de ani din județul Buzău, iar pe locurile din spate alți doi tineri unul de 20 de ani din Municipiul Buzău și altul de 25 de ani din județul Dolj.

De asemenea în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că pe numele tânărului în vârstă de 25 de ani, este emis de către autoritățile Italiene, un mandat european de arestare, acesta fiind preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Bărbatul v-a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cazul acestuia polițiștii au reținut permisul de conducere și au retras certificatul și plăcuțele de înmatriculare.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA