comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urmărit internaţional de autorităţile franceze, prins de poliţiştii din Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/02/2016 | Lege si Ordine

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, a fost depistat de poliţiştii din Urziceni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 9 februarie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au depistat un bărbat, de 47 de ani, din comuna Armăşeşti, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul Franţei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile franceze.