comenzi la domiciliu cliseru.ro

UNPR mulțumește membrilor și simpatizanților săi care au participat la vot

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/11/2014 | Politica

Uniunea Națională pentru Progresul României mulțumește membrilor și simpatizanților săi care au participat la vot și își manifestă respectul față de opțiunile tuturor alegătorilor.

În contextul rezultatului alegerilor pentru funcția de președinte al României, UNPR susține conducerea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-și sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta și pentru Executivul pe care îl conduce.

În această campanie electorală, Uniunea și-a mobilizat toate forțele, dovadă în acest sens fiind faptul că Victor Ponta a câștigat alegerile în 87% din cele 69 de localități conduse de primari UNPR , inclusiv în municipii-reședință de județ, cum sunt Călărași, Drobeta Turnu Severin, precum și în alte municipii.

Uniunea Națională pentru Progresul României  și-a făcut datoria atât din punct de vedere politic, cât și instituțional, acționând în deplin respect față de români și față de instituțiile statului.

În acest sens, dovadă stă și modul în care Ministerul Afacerilor Interne –portofoliu deținut de președintele UNPR,vicepremierul Gabriel Oprea – a organizat și a asigurat desfășurarea alegerilor pe teritoriul României.

Prin măsurile dispuse de vicepremierul pentru securitate națională, alegerile pentru Președintele României s-au desfășurat într-un climat general de normalitate, fără evenimente care să pună în pericol siguranța cetățenilor sau legalitatea exercitării votului, astfel încât acestea au reflectat întocmai voința românilor. Pe parcursul celor două zile de vot dar și al campaniei electorale, Ministerul Afacerilor Interne și-a îndeplinit obiectivul asumat, de a asigura cadrul de legalitate pentru desfășurarea alegerilor și de maximă siguranță pentru cetățenii români.

Așa cum întotdeauna a sprijinit până la capăt guvernele din care a făcut parte, UNPR își respectă cuvântul dat și, în concordanță cu așteptările propriilor alegători, își manifestă susținerea pentru continuarea guvernării.

Comunicat de Presă UNPR