comenzi la domiciliu cliseru.ro

UNPR Ialomiţa a finalizat cu succes campania de strîngere de semnături

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/09/2014 | Politica

Organizaţia UNPR Ialomiţa a strîns peste 6000 de semnături pentru înscrierea şi susţinerea candidatului Victor Ponta la Preşedinţia României, într-un efort comun al organizaţiilor teritoriale, de femei, de tineret şi de pensionari.

UNPR Ialomiţa a mobilizat membrii de partid şi a alocat fonduri, pentru ca în perioada de precampanie electorală să amenajeze corturi speciale pentru strîngerea de semnături, în municipiile judeţului, astfel ca în întregul ei, organizaţia judeţeană să respecte promisiunea pe care dl. preşedinte Mario Ernest Caloianu a făcut-o, aceea de a avea cel puţin 30% din numărul de semnături ce vor fi strînse în Ialomiţa, de toate partidele membre a Alianţei PSD-UNPR-PC. În acest sens, trebuie subliniat faptul că UNPR Ialomiţa a fost primul partid din alianţă care s-a mobilizat pentru această campanie, la nivel judeţean.

mario caloianuDl. preşedinte al organizaţiei UNPR Ialomiţa, deputat Mario Ernest Caloianu a declarat că „aceste alegeri sunt importante pentru destinul României. Pot să vă spun că există, legat de aceste alegeri, două lucruri sigure: primul, că Victor Ponta va fi preşedintele României şi al doilea, că în judeţ se va face tot ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să se întîmple în mod firesc“. „Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească. A venit cu o viziune proaspătă şi corectă. A dat României o voce, cu adevărat, liberă de trecut şi o privire orientată cu hotărâre spre viitor. Şi tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României!”

Aceeaşi opţiune este împărtăşită de toţi membrii şi simpatizanţii partidului. UNPR Ialomiţa consideră că la alegerile din noiembrie românii vor alege ca şef de stat un om în care să creadă şi pe care să-l urmeze. Iar acesta nu poate fi altul decât Victor Ponta.